Сопружници следниот ден ќе слават 15 години брак.
Вечерта си легнуваат и жената си мисли: „Што ли да му подарам на овој мојот. Го трпам цели 15 години?“
А мажот: „Да ја задавев уште првиот ден – токму утре ќе излезев од затвор…“

Сподели на Facebook
пати видено