Количеството време и напор, пот и солзи кои се потребни за да се направи еден филм е импресивно. Само погледнете ги сложеноста што се бараат при примена на филмска шминка на холивудските актери.

Дури и за ликови кои изгледаат дека не им била потребна шминка биле подложени на часови со мејкап артистот, а да не ги спомнуваме оние од научнофантастичните филмови.

Сподели на Facebook
пати видено