Најдобрата закачалка за облека е…столот. Да се исчисти одводот во бањата без гримаси на гадење е посебен талент. И веднаш можеме да се расположиме откако ќе го замениме стариот сунѓер за садови со нов.

Што друго знаеме за ваквите здодевни домашни обврски, од кои очигледно никогаш нема да можеме да побегнеме?

1. Првиот знак дека е време да се исчисти: мачка вреска некаде, но не можете да ја најдете

2. Чистење со правослукалка, цела куќа: задачата е една, но пристапот е поинаков

3. Ако не сакате да ги поместите работите од стол до шкаф, постои одлично решение.

4. Зошто сопствената коса толку непријатно се перцепира во мозокот? Научниците молчат

5. Веројатно сите барем еднаш додека размислувале да почнат да ги мијат садовите, си свариле по една чаша кафе

6. Најпријатните звуци во светот не можат да се споредат со течењето на вода во мијалникот, кога некој мие садови за вас

7. Сè е двосмислено …

8. Домаќините знаат многу за задоволства. Ништо не се споредува нов сунѓер за садови

9. Чистењето ви овозможува да го видите светот во нови бои.

10. Главните фази на миење садови

11. А каков подарок од минатото пронајдовте вие?

12. Не ни кажувајте дека не сте направиле некогаш вака

13. Мачки во куќата – ова не е само милениче, туку и одличен колектор за прашина со неодолив изглед

14. Вечна приказна

Сподели на Facebook
пати видено