Добро запаметете го името DJ K-Swizz, затоа што во иднина многу ќе слушаме за детето кое ќе постави нови стандарди во светот на пуштањето музика на забави.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено