Кога почнува да ни се чини дека веќе знаеме сè, сигурно ќе дојде нешто што ќе направи да вреснеме: „Леле!“ И најчесто креаторот на овие работи е човекот.

Сега можете да фрлите поглед на светот од еден поинаков агол и да сфатите колку е едноставен, но уникатен во исто време.

Модели на вентилациони решетки во новите шведски возови

На знаковен јазик пишува „затворено“

Ниво 80 анти-вандализам

Тоалетна хартија помага да се научи англиски

Електрични свеќи во католички храм

Секогаш можете да бидете креативни

Трговски центар во Сиднеј нуди столб со хартија со меурчиња и столб од пена за да се ослободат купувачите од стресот

„Овој QR код е врежан во камен на шумски пат во мојот град“

Како далноводи на езерото Пончартрејн (Луизијана, САД), едноставно и јасно го покажуваат искривувањето на Земјата

Камен пред и по обработка

Бесконечен простор. Диши. Сè што имаме е сега. Опуштете се. Ти си добро. Единствениот начин.

Еколошко возило?

Еве како изгледаат кесички чипс во една продавница лоцирана на надморска височина од 2.250 м.

И еве како изгледаат 1 милион долари во банкноти од по 10 долари

Сподели на Facebook
пати видено