Се разбира најлесно е да ги соберете старите столови и маси и да ги исфрлите надвор за да си купите нови.

Но освен тоа што новиот мебел е скап, обновувањето на стариот може да внесе доза на креативност и да му даде сосема различен изглед на вашиот простор. Затоа не се откажувајте пребрзо од старите работи, погледнете ги овие примери и бидете инспирирани.

Сподели на Facebook
пати видено