Без разлика колку и да го сакате партнерот тој најверојатно има одредени навики кои ве излудуваат. Овие илустрации на комичен начин ги искажуваат „маките“ на жените и нивната „борба“ со секојдневните навики на посилниот пол.

13. Кога сакаш да биде добар со тебе, но тој се шегува.

12. Кога е невозможно да гледаш „турска серија“ со него.

11. Кога ќе стави „малку“ колонска.

10. Кога „средува“ на свој начин.

9. Кога се однесува како дивјак.

8. Станува уште полошо кога „дивјакот“ ќе ја дофати вашата омилена крпа.

7. Кога мисли дека е смешно да ве боцка со брадата.

6. Кога веднаш ќе заборави што сте побарале од него.

5. Кога ќе го „уништи“ вашето кулинарно дело со многу кечап.

4. Кога ќе остави огромен куп валкани садови.

3. Кога се обидува да те импресионира со „големите“ мускули.

2. Без коментар…

1. Кога ненадајно ќе го откаже состанокот.

Сподели на Facebook
пати видено