Не секој успева да ја пронајде вистинската љубов, затоа нејзината вредност е непроценлива. Ако има некој близу вас, кого го обожавате и без кого не можете да си го замислите животот, знајте: вие сте неверојатно среќна личност.

Како што е и илустраторот Луонг Туј, кој трогателно и со хумор ја прикажува љубовта во своите илустрации.

 

Сподели на Facebook
пати видено