Доколку мислите дека повеќе нема добри трилери тогаш разгледајте ја нашата компилација. Трилерите повторно се враќаат на сцената со голема врева. Овие филмови ќе ви дозволат да патувате во Индија, да се чувствувате потресени од терористички напади, да ги посетите Флананските острови каде што луѓето исчезнуваат и да се спротивставите на Англија во 19-тиот век и САД во 1970-тите.

Можете да почувствувате како е да работите како полициски диспечер, или да работите како партнер на комесар за истражување на исчезнувањето на тинејџер.

1. Професорот и лудиот (2018): IMDb — 7.4

2. Хотел Мумбаи (2018): IMDb — 7.8

3. Стакло (2019): IMDb — 6.8

4. Виновен (2018): IMDb — 7.5

5. Грета (2018): IMDb — 6.1

6. Екстремно подмолен, шокантно злобен и грд (2019): IMDb — 6.7

7. За време на бурата (2018): IMDb — 7.5

8. Неразумна (2018): IMDb — 6.4

9. Американски џелат (2019): IMDb — 5.8

10. Црна плима (2017): IMDb – 6.2

11. Журнал 64 (2018): IMDb — 7.4

12. Исчезнувањето (2018): IMDb — 5.8

Сподели на Facebook
пати видено