Малиот се вика Крис, живее во шкотскиот град Салткост со мајка му, татко му, постарата сестра и помалите братче и сестричка. Крис не е обично дете туку она што го научил сака да го покаже, а лесно се покажува ако те бива. Опасен е малиот. Излезе на улица и растури.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено