Нашиот свет не е совршен и постојат многу работи кои би требало да се сменат. А кога станува збор за промена, најдобро е секогаш да се почне од себе, бидејќи разбирањето на проблемите е првиот чекор кон нивно решавање.

Денешните илустрации ќе ја откријат суровата вистина за модерниот свет во кој живееме, но ние веруваме дека секој е способен да си го направи животот подобар и поквалитетен, а со тоа и да придонесе на глобално ниво.

Сподели на Facebook
пати видено