Секој имал некоја лоша врска која може да се појави во сеќавањата и соништата од време на време. Понекогаш забораваме на овие врски, а потоа одеднаш ќе се судриме со поранешното момче или девојка. И се разбира кога ќе се сретнеме со бившите, првото правило е дека ќе изгледаме колку што е можно најлошо: стара и неуредна облека, без шминка, неуредна коса и така натаму. Ова е Марфиев закон. Во овие смешни илустрации сакаме да ви го прикажеме овој закон. Има многу сарказам и вистина во овие слики, па затоа треба да бидете подготвени.

 

Сподели на Facebook
пати видено