Современата технологија ги менува нашите животи со толку голема брзина што понекогаш сите треба да паузираме и да погледнеме наназад за да видиме како беше до неодамна. Работите се менуваат и на добри и во лоши начини и треба да се осигураме дека технологијата не ги заменува нештата што се премногу скапоцени, како врските, пријателствата и комуникацијата меѓу луѓето.

Нашиот илустратор покажува дека лаптопите, паметните телефони и видео игрите не можат да бидат соодветна замена за семејството и пријателите и ние ве охрабруваме да ги погледнете.

Сподели на Facebook
пати видено