– Конечно си договорив состанок со умен и паметен маж!
– Еј браво! И кога ќе се видите?
– Со умниот во среда, а со убавиот во петок.

– – – – – – –

Се враќам пијан доцна во ноќта и за да не ме познае жената, го отворив лаптопот, седам и гледаам во него, со пааметен израз на лицето. Жената се поткрева од креветот и отворајќи го едното око ми за’ржува:
– Е стварно си животно! Пак си се натрескал! Ајде затворај го куферот и легнувај!

– – – – – – –

Во продавница:
– Добар ден, што сакате?
– Седум дена одмор на море, ама дојдов по леб и две кисели млека!

– – – – – – –

Мили дами, знаете ли кога бракот ви е совршен?
Кога ќе се загледате во згоден, висок, мускулест, атлетски граден млад убавец. Гледате, гледате, се насладувате и си мислите „И на мојот треба да му земам таква кошула.“

– – – – – – –

– А бе Тоше, зошто се ожени, кога пак сам си ги переш гаќите?!
– Не бе, тие се нејзините…

– – – – – – –

Разговор преку СМС:
– Здраво, Миме!
– Здраво, тиквар!
– Зошто тиквар?
– Зошто ако не беше, Мимето ќе ти го дадеше нејзиниот телефонски број!

– – – – – – –

Маж и жена после с*кс лежат во креветот и молчат.
Таа:
– На што мислиш?
Тој:
– Не ја познаваш…

– – – – – – –

– Што е тоа 10 тест?
– Да не мислиш на IQ тест?
– Може и тоа да е… Да одам ли?
– Нема потреба!

– – – – – – –

Доктор прашува пациент:
– Се имале ли хомос*ксуално искуство?
– Само 2 пати докторе. Единиот пат кога зедов кредит, а вториот пат гласав!

– – – – – – –

Разговараат две плавуши:
– Муци, веќе 3 дена сум во Атина, а уште не сум одела до Акрополот!
– Ооо цуци, да не јадеш многу сува храна…

Сподели на Facebook
пати видено