– Колега, нели бевте во Грција на одмор, зошто се враќате толку бели?
– Ни ги одраа кожите!

– – – – – – –

– Колку години си?
– Дамите никогаш не се прашуваат за годините!
– А колку кила си?
– Добро де, 33 години сум…

– – – – – – –

– Синко, јаде ли?
– Мамо, јас сум женет!
– Затоа прашувам.

– – – – – – –

На сајт за запознавање:
– Вие какво тело имате?
– Спортско.
– Спортско, супер. А со каков спорт се занимавате?
– Сумо.

– – – – – – –

Бараш одмор во Грција?!
– ТРИ-ВА-ГО!”
Ги гледаш цените…
– Е-БА-ГО!!!

– – – – – – –

– Комши, што ќе биде ако јас и го ставам на жена ти?
– Ќе биде 5:1 за менe…

– – – – – – –

– Еее, колку добро би ми дошоол еден сладолед на ова пеколно жешко време!!!
– Повелете, кажете?!?!
– Три пива…

– – – – – – –

– Ти зготвив вечера. Хамбургер од тофу со сос од брокула и киноа. Да ти приготвам ли нешто друго?
– Куфарите!!!

– – – – – – –

– Знаеш ли англиски?
– Како куче.
– Како така?
– Се разбирам, но не можам да ти одговорам…

– – – – – – –

– Келнер, отвори едно пиво!
– Готово 200 денари.
– Ааа не, затвори го!

Сподели на Facebook
пати видено