Сите овие фотографии би можеле да поминат незабележано ако не беа за нивните духовити наслови. Благодарение на нив, овие фотографии добиваат лајкови и споделувања од корисници низ светот.

Само погледнете ја бунтовничката база во Русија и љубовната приказна на четките за заби и сѐ ќе ви стане јасно.

10. Кога не можете самите да си го решите проблемот па мачката ќе се одлучи да ви помогне…

9. Зебра, гепард и тигар седат во кафеана…

8. Кога ти веќе си неколку дена на плажа и потоа ќе ти дојде пријателот…

7. Безжични ѕвончиња кои седат на нивните полначи

6. Ова би можело да биде бунтовничка база лоцирана во некоја ледена пустина на непозната планета. Но, тоа е Театар за опера и балет во Чебоксари, Русија.

5.

Јас: *Го отварам фрижидерот*

Морковот што е таму од 2009 година:

4. Како да започнеш војна со Италија и Јапонија во исто време

3. Четките за заби опишуваат вистинска љубовна приказна

2. Дали сте слушнале за овој бенд?

1. Твојата фаца кога си орел, ама мајка ти ти кажала дека надвор е студено и мора да ставиш капа

Сподели на Facebook
пати видено