Јасмин Тридевил е 21 годипна масажерка од САД, која неодамна доби бизарна идеја да си направи трета вештачка града и ја реализираше. Причината поради која девојката си направи трета града е нејзиниот сон да учествува во некое реално шоу. Јасмин смета дека вака ќе го сврти вниманието на јавноста и организаторите на некое реално шоу ќе ја повикаат да учествува.

tri (1)

tri (2)

tri (3)

tri (4)

tri (5)

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено