Во денешно време иако е тешко е некој да премолчи нешто или да ги изврти работите, сепак моќната западна пропагандна машинерија успева во тоа. Ниту едно од видеата во продолжение не биле прикажани на највлијателните западни медиуми.

Сподели на Facebook
пати видено