Главна тема после секој детски роденден е каква била роденденската торта. Следуваат торти за кои децата долго зборувале.

tor (1)

tor (1)

tor (2)

tor (2)

tor (3)

tor (4)

tor (5)

tor (6)

tor (7)

tor (8)

tor (9)

Сподели на Facebook
пати видено