Иако во минатото ова беше табу тема, денес некако прерасна во тренд. Се поголем број на постари мажи (најчесто премногу богати) се женат со девојки кои можат да им бидат ќерки, ако не е внуки. Во Русија ваквата појава е секојдневие и многу милијардери уживаат да се фалат на социјалните мрежи со нивните млади сопруги.

Валентин Иванов и Лиса
РАЗЛИКА ВО ГОДИНИ: 37

Сопругата на Валентин е 37 години помлада од него. Тие се венчале кога таа наполнила 18 години, но медиумите шпекулираа дека биле заедно уште кога таа имала 14 години.

Анатолиј Данилитски и Слава
РАЗЛИКА ВО ГОДИНИ: 28

Слава родила му родила ќерка на Анатолиј кога имала само 18 години. Сега нејзината ќерка има 18 години и исто така живее со повозрасен маж. Очигледно оди по стапките на нејзината мајка.

Александар Лебедев и Елена
РАЗЛИКА ВО ГОДИНИ: 37

Руските медиуми пишуваат дека Александар ја запознал Елена кога таа имала само 15 години и кога нејзиниот татко го замолил Александар да му помогне да ја ослободат Елена од затвор, која што завршила таму поради обвинение за поседување на дрога.

Влад Доронин и Кристина
РАЗЛИКА ВО ГОДИНИ: 32

Влад е поранешно момче на Наоми Кемпбел. Сега тој е со девојка која не е постара од неговата ќерка. Тој се запознал со Кристина кога таа имала 18 години, а сега има 21 година и скоро му родила ќерка на Влад.

Николај Саркисов и Илона
РАЗЛИКА ВО ГОДИНИ: 24

Илона исто така му родила син на Николај, кој е негово 6-то дете. Илона на нејзиниот Инстаграм профил имала многу фотографии од забави со млади момци, но откако се омажила за Николај на профилот има само „семејни фотографии“.

Сподели на Facebook
пати видено