Бугарска логика: Ако си кандидат за пратеник мора да ја одбереш својата најбедна фотографија за народот да помисли дека ти не си крадец како другите.

m (1)

m (2)

m (3)

m (4)

m (5)

m (6)

m (7)

m (8)

m (9)

m (10)

m (11)

m (12)

m (13)

m (14)

Сподели на Facebook
пати видено