Ромската тинејџерска музичка група од Скопје свири ОПАСЕН РОК!

Момците од „Roma Rock School“ се талентирани и случајно или намерно измислија нов правец во музиката „Рома рок“ :). Песната е „Cochise“ од Audioslave.