Наместо голфот за кој го врзуваат многу спомени да заврши на отпад како старо железо, човеков доби идеја како да му даде втор живот.

golf_bbq_01

golf_bbq_02

golf_bbq_03

golf_bbq_04

golf_bbq_05

golf_bbq_06

golf_bbq_07

golf_bbq_08

golf_bbq_09

golf_bbq_10

golf_bbq_11

golf_bbq_12

golf_bbq_13

golf_bbq_14

golf_bbq_15

golf_bbq_16

Сподели на Facebook
пати видено