Човеков наместо на струја, старото нинтендо и телевозорот ги приклучил да работат на акумулатор кој се полни од вртењето на велосипедот за вежбање. Ако сакаш да играш ќе мора добро да се запотиш, а ако се заразиш во некоја игра ќе имаш топ фигура :).

s (1)

s (2)

Сподели на Facebook
пати видено