Бидејќи телефонот ви кеширал стара верзија, за побрзо да работи апликацијата, направете ги следниве едноставни чекори за да ги гледате најновите содржини:

1. Отворете Settings на вашиот телефон

2. Клинете на Apps

3. Најдете ја апликацијата Мотика

4. Кликнете на Storage

5. Избришете Data

Сподели на Facebook
пати видено