Спасителот се возел без карта, но добро ги знае правилата и не сака да им даде личен документ на контролорите (дискутабилно е дали смеат да ти бараат).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено