Ни помалку ни повеќе туку 5 партии направиле егзибиционистите во парк во Англија. Изреволтираните родители повикале полиција 5 пати, но нивните екипи пристигнале по 46 минути. За тоа време еден татко не успеа да се воздржи и отиде да им одржи лекција на егзибиционистите, кои биле и под дејство на алкохол.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено