Страшни работи се случуваат во денешно време! Младите луѓе наместо да научат како се раѓа лебот, избираат „полесен“ начин да дојдат до пари.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено