Госпоѓицата со BMW-то малку се изнервира, веројатно од некој возач кој ѝ довикуваше, а таа едноставно сака да си вози покомотно.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено