Моменти кои се раскажуваат и ги прават венчавките и свадбите незаборавни.

svadba (1)

svadba (2)

svadba (3)

svadba (4)

svadba (5)

svadba (6)

svadba (7)

svadba (8)

svadba (9)

svadba (10)

Сподели на Facebook
пати видено