Ова е најавата за филмот кој ќе можеме да го видиме во кината веќе од септември. А според најавата, се работи за една смешна и возбудлива приказна, за група ентузијасти кои сакаат да снимат филм за Александар Македонски, немаат пари (се разбира), а воедно сакаат и да ќарат по некоја девојка.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено