Но, дали нејзиното одвлекување на вниманието ќе успее кај овој продавач? Јас лично не видов ништо да украде.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено