Нападот на старите

Кралство на дијаманти

Разнеси го

Панда скокач

Не лути се човече

Скрши ги чашите

Составување подароци

Постави 2

Нинџа одмазда

Богатсво во џунглата

Проверувач на логика

Енергијата на тријаголници

Фудбалски шампионат

Хрчак

Гладниот Хари

Човек со криља

Поврзување чудовишта

Отклучи

100 мали чудовишта

Мафија покер

Бесилка

Барање разлики

Составување

Прасе банка

Среќна змија

Шах

Волшебникот

Заљубени мечиња

Авион ИО

Смути мајстор

+