Топ 20 највртени песни во 2013

Топ 20 највртени песни во 2013

Едноминутно потсетување на сите хитови кои се вртеа во 2013 година.

Три во ред (игра)

Нова верзија на легендарната класична игра, која нема човек што не сака да ја игра.

Неуспешни панорамски фотографии (25 фото)

Поновите дигитални фотоапарати имаат опција за фотографирање панорамски фотографии. Резултатите не се секогаш според очекувањата :).

Јапонска 3D логичка игра

Нова усовршена верзија на логичката игра на Мотика која ги сруши сите рекорди на играност во Македонија (над 1 милион пати). Овој пат играте во тридимензионален простор. Пронаоѓајте ги истите коцки и спојувајте ги.

Издржлив дечко 2

Хард кор игра!

Пирати (игра)

Вие сте капетан на пиратски брод. Подгответе ги вашите топови и тргнете во лов на легендарното богатство.

Интервју со м-р Иван Ѓорѓиев, Македонецот што ја пронајде формулата со која се победува најопасната болест на денешницата, ракот

Веројатно многумина од вас слушнале за фабриката во струмичко Ново Село во која се произведува природниот лек „Варумин“. По неколку децении истражувања и усовршување, лекот „Варумин“ на м-р Ѓорѓиев е патентиран и добива сертификат од Светската здравствена организација. Следува разговорот со човекот кој ја пронајде формулата. Што е Варумин? Варуминот е лек на 21 век, […]

Фудбалски глави

Предупредување: Заразна игра!

Јапонска логичка игра

Ваша задача е да најдете парови од исти слики кои можат да се поврзат со искршенa линија, со најмногу 2 прекршувања под агол од 90 степени.

Скокање со вереверичка

Планетата Гардијан

Клавајте кошови

Напад на вонземјани

Нинџа момче

Крал војник

Египетска камена борба

Канцелариски дечко

Војници

Летачки трупи

Водоводџија

Стрелач на патки

Поминете ја реката

Поврзување бои

Понг гол

Микро тенкови

Десет

Хекса

Косилка

Водени цефки

Сиренце и глувче

+