Фотосесијата што ја направија од спремањето е поинтересна за гледање од свадбените фотографии :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено