„Мелбурн купот“ е најпозната австралиска годишна трка на чистокрвни коњи и голем број на луѓе присуствуваат на овој настан. Иако секој доаѓа на овие трки со своите очекувања, никој не очекувал ваква глетка во машкиот тоалет.

Група жени не можела да чека ред во женскиот тоалет и затоа се одлучиле да го посетат машкиот и да искористат писоарот. Очајниот потег можеби изгледал како одлична идеја за заштеда на време, но дамите најверојатно зажалиле за нивната одлука.

Еден од мажите во тоалетот ги фотографирал жените бидејќи бил згрозен од нивната постапка. Фотографиите брзо станале популарно на социјалните медиуми и додека некои луѓе на хумористичен начин гледаат на ситуацијата, други ги критикуваат жените за несоодветно однесување.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено