Маќеа од Австралија била фатена жива од нејзиниот нов сопруг додека имала сексуаелн однос со неговиот петнаесетгодишен син, по што била осудена на затворска казна од повеќе од шест години. Жената била во нејзините дваесетти години кога првпат го завела момчето, кое тогаш имало 13 години, наведувајќи го да ѝ изведува сексуални чинови додека гледале телевизија.

gl01

Во текот на следните две години продолжила да има интини односи со него, но таткото една ноќ ги начекал како имаат сексуален однос.

„Ти ли ја заведе жена ми? Или таа те заведе тебе?“ го прашал својот син следниот ден. Потоа го исфрлил синот од дома и ѝ останал лојален на својата нова сопруга. Ова се случило пред триесег години. И покрај тоа што била фатена на лице место, жената три децении упорно тврдела дека е невина. Но, во 2013 година жртвата поднела жалба што довело до нејзино апсење.

gl02

Се нашла под две обвиненија за инцест и недолично однесување, на што биле надоврзани уште седум обвиненија. Судијата Џејн Камптин ја осудила жената на шест години и три месеци робија, велејќи дека нејзините прекршоци биле продолжителни и дека биле „сериозно прекршување на довербата“. Во пресудата изрично стои дека мора да отслужи најмалку три години пред воопшто да добие можност за помилување и доживотно ќе биде забележана во регистарот на сексуални прекршители.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено