Среќен е оној маж кој ќе најде ваква жена, затоа што не мора да бара работа. Ќе продаде 2-3 литри млеко на ден и решен проблем :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено