Запознајте ја Елизавета Кондакова, голманката на женската младинска репрезентација во хокеј на Русија. Родена е 1997 година, висока е 170 сантиметри, тежи 50 килограми, а моментално игра за хокеарскиот клуб „Комета“ од Москва.

golmanka-01

golmanka-02

golmanka-03

golmanka-04

golmanka-05

golmanka-06

golmanka-07

golmanka-08

golmanka-09

golmanka-10

golmanka-11

golmanka-12

golmanka-13

golmanka-14

golmanka-15

golmanka-16

Сподели на Facebook
пати видено