Има и по некоја фотографија надвор од студентските домови, за да видите како и каде продолжува забавата.

rusi (1)

rusi (2)

rusi (3)

rusi (4)

rusi (5)

rusi (6)

rusi (7)

rusi (8)

rusi (9)

rusi (10)

rusi (11)

rusi (12)

rusi (13)

Сподели на Facebook
пати видено