Според нив сестра Анастасија „се однесувала на непристоен начин, несоодветен за медицински работник“. А девојката само сака да прави провокативни фотографии и да ги споделува со своите фанови на интернет. Колешките постојано ја напаѓаат и бараат од претпоставените да ѝ дадат отказ, но Анастасија на своја страна ги има колегите, на кои воопшто не им пречи да имааат ваква колешка. Што мислите вие за ова?

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено