Веројатно за да го провоцира него ги облекла, колку и да тврди дека заради самата себе се дотерува :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено