Во градот Ијселстејн во Холандија, еден дечко сакаше на оригинален начин да ја запроси својата девојка. Тој изнајми кран и сакаше да и отпее серенада пред прозорот од зградата во која живее девојката.

Погледнете каков малер го затепа, или можеби тоа беше знак од Бога :).

Како и да е, од инцидентот нема сериозно повредени, само материјална штета, а девојката ја профати понудата.

kran (1)

kran (2)

kran (3)

kran (4)

Сподели на Facebook
пати видено