Сукњите и така се кратки, но не доволно за матурантките, кои користат разни техники на скратување. Иако повеќето од нив се полнолетни или неколку месеци до полнолетство, сепак што е многу, многу е.

8993643

8993646

8993649

8993651

8993652

8993656

8993657

8993659

8993660

8993663

8993666

8993668

8993671

8993672

Сподели на Facebook
пати видено