На професорката Аманда Томпкинс и се закалнува долгогодишен задтвор откако на судот признала дека цели четири месеци сексуално искористувала малолетни момчиња. Мажената Британка работела по извежбано сценарио – кога ѝ било досадно, викала група ученици во сопствената куќа и се сексала со нив. Никој од учениците не бил постар од 16 години.

at01

Обвинителството успеало да докаже дека незаситната Томпкинс имала полов однос со најмалку двајца ученици и тоа е причината зошто судот ѝ ја одбил кауцијата. Томпкинс, која во судницата изгледала како да е на раб на нервен слом, раскажала како во една прилика повикала тројца ученици дома. Кога ги почестила со сокови, ги повикала во спалната соба. Со двајца од нив имала сексуален однос, а на третиот идејата очигледно не му се допаднала и побегнал дома. Пред сексот ги почестила со стриптиз. Неколку дена потоа го повторила сето тоа по ист рецепт.

at02

Сподели на Facebook
пати видено