Прво ја убеди да ги стави дланките во ракавите, за да не може да го спречува со рацете, а потоа следеше изненадувањето.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено