Бидејќи секојдневно сме бомбардирани со слики за тоа колку е лошо да се живее во Северна Кореја и како времето таму да застанало пред 100 години, не можеме да ја видиме вистинската слика. Ова се некои фотографии од севернокорејски девојки кои ќе ви дадат пореална слика за секојдневието во единственото комунистичко општество во светот.

Сподели на Facebook
пати видено