Кога ќе заврши со партијата ќе тркне до сендвичара да смачка 5-6 хамбургери, затоа што вакви топки бараат одржување.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено