Едноставно очи не можеш да тргнеш од неа, а се гледа дека и фотографот ѝ фрлил око.

guest_at_the_wedding_01

guest_at_the_wedding_02

guest_at_the_wedding_03

guest_at_the_wedding_04

guest_at_the_wedding_05

guest_at_the_wedding_06

guest_at_the_wedding_07

guest_at_the_wedding_08

guest_at_the_wedding_09

Сподели на Facebook
пати видено