25-годишната Англичанка Емили Николс од Ливерпул, омажена и мајка на едно дете ги чисти домовите за 45 фунти на час целосно гола. Единствено што носи на себе се гумени ракавици додека чисти низ куќи со правосмукалката и пегла за своите клиенти нудисти. Но, Емили тврди дека нејзините клиенти не си дозволуваат сешто и дека се апсолутни џентлмени. Според неа, таа никогаш не се почувствувала како сексуален објект, и покрај тоа што додека работи ја гледаат целосно гола.

„За мене чистењето без облека не е нешто особено, туку сосема нормално“, вели Емили, која пред девет месеци ја родила својата ќерка и започнала да работи во хигиенска фирма, за да може да заработува повеќе по раѓањето на нејзината ќерка.

„Јас просто сум личност со многу самодоверба и се чувствувам удобно како нудистка“, вели таа.

en01 en02 en03 en04

Сподели на Facebook
пати видено